Xerrada de l'escriptor Toni Orensanz

Avui a l'Institut Domènech i Montaner de Reus hi ha hagut la xerrada inaugural de curs amb el periodista i escriptor Toni Orensanz que duu per títol:
"Escriure bé mai fa nosa o els de la tele també escriuen"



En Toni Orensanz va nèixer a Falset el 1970. És un escriptor, dramaturg i periodista independent català que ha col·laborat amb nombrosos mitjans de comunicació: la Vanguardia, la Veu de l'Ebre i Cadena Ser, entre altres.

El 2008 va publicar L'Òmnibus de la mort: parada Falset.
En el 2013 va publicar la seva primera novel·la L'estiu de l'amor, a partir de l'estada de Pablo Picasso a Horta  de Sant Joan el 1009.
En el 2016 publicar el seu darrer llibre el Nazi de Siurana. 

Ahir l'autor a la seva xerrada ens va parlar de la importància d'escriure correctament, que tots els mitjans de comunicació ja sigui la ràdio, la televisió, els programes, les sèries, etc.. totes tenen uns guionistes que escriuen el guió del que han de dir.

Va explicar que la gent cada cop escriu més pel mòbil; facebook, instagram i sobretot pel whatsapp.
També ens va parlar d'una història del seu poble, Falset, on uns nois encaputxats i ben tapats van anar casa per casa agafant a gent que tenien apuntada amb una llista i se'ls van endur i el van matar. D'aquesta història en surt la seva novel·la L'Òmnibus de la mort. 


Comentaris