Fem un drugmetratge!


En el marc del Festival de Curtmetratges de Reus, amb una iniciativa impulsada pels Tècnics del Pla Municipal de Drogues de Reus i amb col·laboració del Casal de Joves de La Palma, els alumnes d'IFE es presenten a la realització d'un petit curt amb temàtica relacionada amb les drogues.



El treball va començar el passat dia 9 de març, fent una pluja d'idees de què podria tractar el curt. Finalment, vam decidir tractar sobre la importància de passar-s'ho bé de nit amb els amics, sense necessitat de prendre substàncies nocives. Per això, vam escenificar què pot passar quan una persona consumeix i quina és la reacció dels altres davant una persona que s'ha drogat. Voleu veure com ens va quedar? Cliqueu ...


Va ser una experiència nova per nosaltres, ens ho vam passar molt bé fent el curt i a la vegada, podem ensenyar que les drogues són substàncies que quan la prens costa després deixar-la de consumir i per això, millor no fa falta que la provis que és per la teva salut.

Una vegada presentat el drugmetratge a concurs vam estar seleccionats i ens van convidar al passi de tots els drugmetratges el dia 22 de març i el dissabte 24 al teatre Bràvium vam anunciar el guanyador, aquest any no ha pogut ser però hem après moltíssimes coses i ha estat tota una experiència.


Comentaris

  1. Ha nosaltres tambe ens agradaria fer un drugmetratge anti-droges.

    ResponElimina
  2. Hola ens agradaria fer aquesta sortida

    Maria i Candela

    ResponElimina
  3. Hola ens agradaria fer aquesta sortida

    Maria i Candela

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada