Xerrada Projecte Noèlia

El dijous dia 1 de març, va venir la Alejandra una noia molt maca a explicar-nos a tots els alumnes de
l' I.F..E., el Projecte Noèlia, que porta un temps funcionant al nostre Institut.





El Projecte Noèlia lluita contra una malaltia que tenen molts nens, la malaltia es diu: Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de Col·lagen, i per investigar per la cura  d'aquesta malaltia es fa una recollida de Taps Solidaris de plàstic. Aquesta recollida és una manera fàcil d'arribar a tothom i que pugui col·laborar, i a la vegada es converteix en un gest solidari. L'Alejandra forma part de l'equip que tira endavant el projecte i és mare d'un nen que pateix aquesta malaltia.

La recollida de tones de taps de plàstic es canvia per diners que són destinats a la investigació de la malaltia, és feina pero és el recurs perquè molts nens puguin seguir endevant i millorar la seva qualitat de vida. Dins del nostre barracó, hem iniciat la recollida a través de garrafes d'aigua on acumulem els taps que anem portant.



A l'Institut, portem a terme  la recollida de Taps Solidaris en un contenidor situat al costat de consergeria i aquest any també inciem la recollida de material escolar usat. A més a més, l'alumnat de l'IFE s'encarregarà de gestionar l'emmagatzematge i telefonar als responsables del projecte per a que els vinguin a buscar.

Us deixem l'enllaç a la pàgina web del projecte per a tenir més informació: http://fundacionnoelia.org/ca/

Finalment, donar-li les gràcies a l'Alejandra per la seva xerrada i esperem que la podem ajudar molt des de l'Institut. Ens ajudeu? 




Comentaris