Xerrada - taller sobre emocions

El dia 28 de febrer de 2018 van venir uns educadors de l'Ajuntament de Reus que es diuen Carles i Xavi.Ens van proposar activitats relacionades amb les emocions: alegria, amor, tristesa, fàstig, ràbia, vergonya, por, etc. 



Vam fer alguns role-playings en el que alguns companys estaven al cine veient una pel·lícula de Star Wars, i comentaven en veu alta i la resta de gent del cinema demanava que calléssim i així havíem de resoldre el conflicte que se'ns presentava. Després al mateix cinema es presentava una altra situació i es que mentre féiem cua per comprar l'entrada algú es colava i li havíem de dir de la millor manera possible que allò no era correcte.


Vam fer una dinàmica on hi havia un munt de preguntes i havíem d'anar preguntant als companys coses, tu feies d'entrevistador i els altres d'entrevistats.

El Xavi ens va fer un joc amb targetes, ell anomenava una filera de paraules i havíem d' aplaudir quan escoltéssim la paraula jaqueta, pilota i o bé, un dia de la setmana. Així treballàvem l'escolta.

Ens va agradar molt aquesta activitat. Moltes gràcies Carles i Xavi per venir a l'IFE, esperem la vostra visita ben aviat.

Comentaris