Tastet de Fitness al Reus Deportiu

El 9 de maig, tots els alumnes de l'IFE vam anar a les instal·lacions del pavelló del Reus Deportiu a realitzar un petit Tastet de Fitness. L'activitat va durar tot el matí, ja hi anàvem ben preparats amb roba esportiva, tovalloles, banyador i casquet.

Primer de tot, vam fer una classe dirigida de bicicleta estàtica, cycling. Va ser molt divertit i a l'hora cansat, pedalàvem amb diferents nivells de resistències. A més a més, acompanyaven la classe amb música que ens agrada molt i teníem una pantalla que visualitzava el nostre ritme cardíac i també simulava com si anéssim amb la bicicleta per carretera.

Després d'aquesta classe vam esmorzar i vam continuar amb una classe de Zumba, va ser divertidíssim havíem de seguir les coreografies que feia el monitor i a més a més, ens va deixar anar pujant amb ell a la tarima de dos en dos per guiar als nostres companys. 

Finalment, per acabar vam fer una classe d'Aquadynamic que consisteix a fer exercicis per enfortir la nostra musculatura dins de la piscina. Ens ho vam passar super bé i vam gaudir l'activitat, això sí l'endemà estàvem amb agulletes.




 Moltes gràcies als monitors del Reus Deportiu que ens van atendre, l'any que ve repetirem segur!







Comentaris

  1. Os echare muhisimo de menos i lo poco que e estado me ais cuidado mucho i gracias por todo os echare demenos:Eva,Juanca,Sonia i maite bueno tambien mis compañeros me da pena irme pero es lo que quiero estar con mi mama al fin que os valla bien el berano os quiero a todo 😘😘😘😘.

    ResponElimina
  2. Jo me lo vaig pasar super be fent aquestes activitats ,ho vull repetir.

    ResponElimina
  3. som la candela i el juan. Són molt xules les instalacions, ens agraden molt les activits que fan .

    ResponElimina
  4. Ens agradaria fer aquesta activitat per que ens a aparegut divertit i molt bo per la salud.
    Ana i Noèlia.

    ResponElimina
  5. La activitat em sembla be fa falta fer esport per cremar greixos i també per tenir mes forma de musculs i de pes

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada