Coc ràpid i casolà

El dimecres dia 10 de maig els alumnes de l'IFE Josep i Laura vam fer un coc casolà per la classe

Ingredients:
  • 1 iogurt natural
  •  3 mesures de farina
  • 2 mesures  de sucre
  • 1 mesura d'oli
  • 3 ous 
  • 1 pell de llimona
  • un sobre de llevat 
  • una mica de mantega
  • nocilla o similar per decorar
Estris necessaris:
  • 2 bols
  • 1 cullera
  • 1 motlle per al forn 
  • batedora 
  • ratllador


Elaboració;
  1. Vam separar les clares per muntar al punt de neu i desprès ho vam batre.
  2. Vam posar el iogurt, el sucre, la farina, el llevat i l'oli.
  3. Vam ratllar la llimona, la vam ficar al bol i vam batre molt bé . 
  4. Després vam untar la mantega a la safata i vam posar la pasta i la vam col·locar al forn durant aproximadament una hora. L'havíem escalfat prèviament a 150-180 graus.   
  5. Per últim vam posar la nocilla. 
Va ser molt bo !!









Comentaris

Publica un comentari a l'entrada